Dutch Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Danish English Finnish French German Italian Japanese Korean Norwegian Portuguese Russian Spanish Swedish Thai Vietnamese
Gesponsorde links

Aanschaf Revolution

Categorie: Revolution Laatst bijgewerkt: donderdag 19 juli 2018

Welke Rev je ook koopt, voordeel is wel dat ze behoorlijk waardevast blijven. Als je dan toch een andere Rev wilt kopen raak je je vliegers snel weer kwijt voor een behoorlijk goede prijs.

Als je zorgt dat je je vlieger netjes schoon en onbeschadigd houdt kan je hem voor een prima prijs weer kwijt. Feit is dat er bijna nooit 2e hands Revs worden aangeboden via internet. Waarschijnlijk omdat iedereen zo veel plezier beleeft aan het vliegen met hun Revolution dat ze er niet aan denken hem te verkopen !!!

Van de meeste types revolution Kites is ook een vented versie verkrijgbaar. Deze vlieger heeft geventileerde panelen in het zeil. Hierdoor is de vlieger geschikt gemaakt om met meer wind te vliegen.

Vaak is de eerste Rev die je koopt een zgn. Standaard (Full-Sail). Een geheel dicht zeil zorgt ervoor dat je kan vliegen vanaf een kleine 1 Bft. Tot een dikke 4 Bft. Maar na een tijdje kom je er eigenlijk achter dat het wel erg prettig kan zijn als je ook beschikt over een (Mid) Vented versie waardoor je onder iedere omstandigheid de perfecte combinatie van zeil en frame kan

Foto's

Video

Feedback

Heeft u aanvullende informatie over dit onderwerp die u wilt delen?
Aarzel niet en laat het ons weten. We horen het graag van u en streven er naar om de informatie die op de website te vinden is vollediger te maken voor onze gasten en leden.

 

Gesponsorde links