Dutch Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Danish English Finnish French German Italian Japanese Korean Norwegian Portuguese Russian Spanish Swedish Thai Vietnamese
Gesponsorde links

Handles

Categorie: Revolution Laatst bijgewerkt: donderdag 01 januari 2015

Revolutions worden gevlogen met vierlijns-handles. De meest gebruikte lengtes zijn 13 inch en 15 inch. De 13 inch handles worden het meest gebruikt.

Onder iedere omstandigheid geschikt om mee te vliegen. De 15 inch handles worden gebruikt bij weinig wind hoewel dit niet echt noodzakelijk is.

Het is een beetje een persoonlijke keuze. Ik zelf zou adviseren gewoon altijd de 13 inch handles te gebruiken. De knopenladders, welke op de handles zitten kunnen overigens beter. De standaard knopenladders bieden te weinig afstelmogelijkheden. De bovenste knopenlijn zou eigenlijk iets langer moeten zijn.  Je kunt dit makkelijk  aanpassen door de bovenste knopenladders te vervangen voor langere. Zet hier om de 3 cm een knoopje in waardoor je kan variëren in je afstelling. Prima afstelmogelijkheden.

Foto's

Could not open a directory stream for /customers/8/f/6/vliegersport.info/httpd.www/images/gallery/revolution-acessoires/

Video

Feedback

Heeft u aanvullende informatie over dit onderwerp die u wilt delen?
Aarzel niet en laat het ons weten. We horen het graag van u en streven er naar om de informatie die op de website te vinden is vollediger te maken voor onze gasten en leden.

 

Gesponsorde links