Dutch Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Danish English Finnish French German Italian Japanese Korean Norwegian Portuguese Russian Spanish Swedish Thai Vietnamese
Gesponsorde links

Signature Series

Categorie: Revolution Laatst bijgewerkt: donderdag 01 januari 2015

Gebaseerd op de originele Rev 1,5 ontwerp, is de John Barresi Signature Series, de ideale keuze voor de competitie en precisie piloot.

Na 17 jaar competitie vliegen en 9 nationale 4-lijns kampioenschappen heeft John een veelzijdigheid aan modificaties en ontwerpen samengesteld, zodat er van deze vlieger een hoog verwachtingspatroon mag zijn. Het zeil is in panelen opgedeeld, op grond van 2 achterliggende gedachten:

  1. De grijze panelen kunnen vervangen worden door gaas, voor de vented uitvoeringen, zodat de standaard en Vented uitvoeringen identiek zijn.
  2. Het standaard zeil rekt met de tijd, de grijze panelen vangen dit op, zodat er meer precisie ontstaat.

Om een goede competitie te kunnen vliegen, heeft de B series 2 frames. Een 2-wrap frame (sul) en een 3-wrap (ul) frame, dit geeft de mogelijkheid om van frame teverwisselen tijdens verandering van de wind. Je kunt ook de 2-wrap staanders in combinatie gebruiken met de 3-wrap leading edge.

De B-series handles zijn 13inch lang, en worden samen geleverd met een aangepast knopenladder die je aan de handles kunt bevestigen. Tevens wordt bij de B-series een weight kit (gewichtjes) bijgeleverd.

Foto's

Video

Feedback

Heeft u aanvullende informatie over dit onderwerp die u wilt delen?
Aarzel niet en laat het ons weten. We horen het graag van u en streven er naar om de informatie die op de website te vinden is vollediger te maken voor onze gasten en leden.

 

Gesponsorde links