Dutch Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Danish English Finnish French German Italian Japanese Korean Norwegian Portuguese Russian Spanish Swedish Thai Vietnamese
Gesponsorde links

Signature Series PRO

Categorie: Revolution Laatst bijgewerkt: donderdag 01 januari 2015

De Barresi Pro is een serie die een perfecte combinatie geeft van stijl en functie, gesierd met een naam waar je volledig op kan vertrouwen.

Zoals je weet is de B-serie het geesteskind van John Barresi, daarbij wordt de B-serie gemaakt door een van de beste ontwerpers van vliegers, Barry “Bazzer” Poulter. Dus je kunt je waarschijnlijk wel iets voorstellen bij de kwaliteit van deze vlieger.

Deze Barresi Pro vliegers worden gemaakt door mannen die weten hoe het werkt, omdat ze lid zijn van één van de beste vliegerteams, namelijk iQuad. En als iemand weet hoe je een vlieger samen moet stellen zijn zij het wel !! Met deze ontwerpers en het beste icarex zeil, heb je de nieuwe B-Series Pro.

Foto's

Video

Feedback

Heeft u aanvullende informatie over dit onderwerp die u wilt delen?
Aarzel niet en laat het ons weten. We horen het graag van u en streven er naar om de informatie die op de website te vinden is vollediger te maken voor onze gasten en leden.

 

Gesponsorde links