Dutch Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Danish English Finnish French German Italian Japanese Korean Norwegian Portuguese Russian Spanish Swedish Thai Vietnamese
Gesponsorde links

Harderwijk, strand Horst (vliegerspots)

Categorie: Gelderland Laatst bijgewerkt: dinsdag 06 January 2015

Locatie: Harderwijk, strand Horst

Provincie: Gelderland

Ingezonden door: Pauline Broekhuizer

Het Veluwemeer is een groot meer (lengte ca. 6 km) waar je praktisch overal kunt staan (m.u.v. de vaargeul). Vanaf strand Horst heb je direct toegang tot het grootste deel van het meer. Er ligt een smal strand, en meestal is het erg druk met windsurfers. Het is ideaal om te kite- en bodysurfen (bodydrag). Ook is het huren van materiaal mogelijk. Aansluitend ligt een stuk gras waar men prima kan vliegeren met matrassen etc.

Routebeschrijving: Strand Horst ligt aan de A28 bij Harderwijk, tussen Zwolle en Amersfoort (ca. 10 kilometer van Amersfoort).

De redactie is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de hier boven verstrekte informatie

Foto's

Could not open a directory stream for /customers/8/f/6/vliegersport.info/httpd.www/images/vliegerspots_google_maps/gelderland/harderwijk/

Google maps

Video

Aanmelden

Weet jij een leuke vliegerspot en die wil jij delen met andere vliegerfanaten? Via dit formulier kan je dat aan ons doorgeven en wij plaatsen het op de site.

(het is niet mogelijk om via dit formulier direct met ons in contact te komen. voor vragen, suggesties of overige informatie klik dan hier)


Naam: *
E-mail: *


Vul hier onder de gegevens in over de vliegerspot die u wilt plaatsen op de website

Provincie: *
Omschrijving: *
Recaptcha Verification:

Feedback

Heeft u aanvullende informatie over dit onderwerp die u wilt delen?
Aarzel niet en laat het ons weten. We horen het graag van u en streven er naar om de informatie die op de website te vinden is vollediger te maken voor onze gasten en leden.

Gesponsorde links