Dutch Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Danish English Finnish French German Italian Japanese Korean Norwegian Portuguese Russian Spanish Swedish Thai Vietnamese
Gesponsorde links

Wijchen, Loonse Waard (vliegerspots)

Categorie: Gelderland Laatst bijgewerkt: dinsdag 06 January 2015

Locatie: Wijchen, Loonse Waard

Provincie: Gelderland

Ingezonden door: Paul Schuiling

De Loonse Waard te Wijchen (Gelderland) is een uitermate geschikte plek om te Kite-Surfen, te Land/Fly-boarden, te Powerkiten of gewoon te vliegeren. het is een uitgraven plas met daarnaast een groot veld waar wilde paarden het gras en struikgewas op een mooie hoogte houden, je hebt vrijwel iedere dag wind om aan de slag te gaan. ook is er geen bebouwing in de wijde omtrek, wat de aanvoer van de wind alleen maar beter maakt.

De redactie is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de hier boven verstrekte informatie

Foto's

Geen foto's beschikbaar

Google maps

Video

Geen video beschikbaar

Aanmelden

Weet jij een leuke vliegerspot en die wil jij delen met andere vliegerfanaten? Via dit formulier kan je dat aan ons doorgeven en wij plaatsen het op de site.

(het is niet mogelijk om via dit formulier direct met ons in contact te komen. voor vragen, suggesties of overige informatie klik dan hier)


Naam: *
E-mail: *


Vul hier onder de gegevens in over de vliegerspot die u wilt plaatsen op de website

Provincie: *
Omschrijving: *
Recaptcha Verification:

Feedback

Heeft u aanvullende informatie over dit onderwerp die u wilt delen?
Aarzel niet en laat het ons weten. We horen het graag van u en streven er naar om de informatie die op de website te vinden is vollediger te maken voor onze gasten en leden.

Gesponsorde links