Dutch Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Danish English Finnish French German Italian Japanese Korean Norwegian Portuguese Russian Spanish Swedish Thai Vietnamese

Stichtse brug, Blaricum (vliegerspot)

Categorie: Noord-Holland Laatst bijgewerkt: vrijdag 09 January 2015

Locatie: 'Stichtse brug', Blaricum

Provincie: Noord-Holland

Ingezonden door: Simon van der Laan

Flevopolder
Vlakbij de 'Stichtse brug' (Blaricum, Noord Holland) waar de A27 het vaste land met de Flevopolder verbindt, vind je een mooie strook zand het 'Stichtse strand' genaamd. Met de wind uit zuidoost naar west en noord west kun je je lekker uitleven. Er zijn meestal wel wat vliegeraars te vinden, maar het is er zelden druk. Op een zomerse dag stikt het van de badgasten dus dan kun je beter een stekje zoeken.

Het vliegerteam is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de hier boven verstrekte informatie

Foto's

Geen fotos beschikbaar

Google maps

Vliegerspot doorgeven

Weet jij een leuke vliegerspot en die wil jij delen met andere vliegerfanaten? Via dit formulier kan je dat aan ons doorgeven en wij plaatsen het op de site.

(het is niet mogelijk om via dit formulier direct met ons in contact te komen. voor vragen, suggesties of overige informatie klik dan hier)


Naam: *
E-mail: *


Vul hier onder de gegevens in over de vliegerspot die u wilt plaatsen op de website

Provincie: *
Omschrijving: *
Recaptcha Verification:

Feedback

Heeft u aanvullende informatie over dit onderwerp die u wilt delen?
Aarzel niet en laat het ons weten. We horen het graag van u en streven er naar om de informatie die op de website te vinden is vollediger te maken voor onze gasten en leden.