Dutch Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Danish English Finnish French German Italian Japanese Korean Norwegian Portuguese Russian Spanish Swedish Thai Vietnamese
Gesponsorde links

Een vlieger bestaat uit meerdere onderdelen. Om een vlieger beter te leren kennen moet men ook weten welke onderdelen er allemaal in een vlieger zit . En hoe ze heten. De anatomie van een vlieger is uiterst belangrijk daar mee staat of valt een vlieger. Als de anatomie van een vlieger niet goed is zal dat direct te merken zijn aan het vlieggedrag van de vlieger. In deze rubriek wil ik wat meer uitleg geven over de anatomie van een kruisvlieger, stuntvlieger en een deltavlieger.

Anatomie kruisvlieger

Categorie: Anatomie Laatst bijgewerkt: donderdag 19 juli 2018

Een kruisvlieger bestaat uit meerdere onderdelen. Om een vlieger beter te leren kennen moet men ook weten welke onderdelen er allemaal in een vlieger zit . En hoe ze heten.

Lees meer...

Anatomie deltavlieger

Categorie: Anatomie Laatst bijgewerkt: maandag 14 augustus 2017

Een deltavlieg bestaat uit meerdere onderdelen. Om een vlieger beter te leren kennen moet men ook weten welke onderdelen er allemaal in een vlieger zit . En hoe ze heten.

Lees meer...

Anatomie stuntvlieger

Categorie: Anatomie Laatst bijgewerkt: maandag 14 augustus 2017

Een stubntvlieger bestaat uit meerdere onderdelen. Om een vlieger beter te leren kennen moet men ook weten welke onderdelen er allemaal in een vlieger zit . En hoe ze heten.

Lees meer...

Gesponsorde links