Dutch Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Danish English Finnish French German Italian Japanese Korean Norwegian Portuguese Russian Spanish Swedish Thai Vietnamese
Gesponsorde links

Veiligheid

Categorie: Vliegerlijnen Laatst bijgewerkt: maandag 14 augustus 2017

Pas de vliegerlijn aan aan de vlieger en behandel de lijn zoals nodig om gevaren, ongevallen, en verwonding aan personen en bezit te vermijden.

De exploitant van een vliegersysteem is volledig verantwoordelijk voor schade die door de verrichting van zijn of haar vliegersysteem wordt aangericht, dit omvat de vliegerlijn. Pre-flight plan en pre-flight de vliegerlijn vermijd verrassingen. De draad van de piano is aangewezen maar totaal ongepast voor bepaalde toepassingen, voor recreatieve of sportvlieger het vliegen. Monofilament van de visserij de lijn wordt niet gebruikt voor meeste hobby, recreatieve, of sportmacht het kiting wegens zijn rek, brekend gedrag, en thinness; vermijd het tenzij er een zeer speciale toepassing in kwestie is. De draad van het metaal kan statische en huidige elektriciteit leiden; vermijd metaaldraden tenzij een professionele wetenschappelijke of industriële ingenieur de lijn voor een specifiek doel goedkeurt.

De handschoenen, de juiste spoelkeuzen, de beschermende brillen, de wachten, de spanningsbeperkers, en andere veiligheidsapparaten helpen om ongevallen te verminderen. De DE-macht van de capaciteit de lift en de belemmering van een vlieger is een deel van correcte vliegersystemen. De gespannen lijn kunnen als scheermessen hun dienst doen. De bewegende lijnen kunnen gemakkelijk snijden. Houd de vliegerlijnen in goede conditie. Realiseer dat de knopen in vliegerlijn de lijn kunnen verzwakken. Houd de vliegerlijnen droog en schoon. Controleer de lijnen voordat je gaat vliegeren op slijtage, vervang de lijnen als het nodig is. Vermijd vliegend in de regen of de stormachtige weerveranderingen.

 

Gesponsorde links


Gerelateerd


Gesponsorde linksGesponsorde links

Gesponsorde links