Dutch Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Danish English Finnish French German Italian Japanese Korean Norwegian Portuguese Russian Spanish Swedish Thai Vietnamese

 Kansai eveneens bekend als Kinki  is een regio (district) van Japan. Kansai bevindt zich in het zuidelijke deel van Japans grootste eiland, Honshu. Het woord ki  in Kinki wordt in het Japans ook gelezen als miyako, wat hoofdstad is. Dit is het gevolg van het feit dat tot de Edoperiode de hoofdstad van Japan, Kioto in dit gewest lag.

Bunraku Dako

Categorie: Osaka Prefectuur Laatst bijgewerkt: donderdag 01 januari 2015

Bubraku is een meer dan 300 jaar oud Japans poppenspel, de pop wordt door twee personen geheel gekleed in het zwart tegen een zwarte achtergrond, bewogen.

Lees meer...

Yura Atama Dako

Categorie: Wakayama Prefectuur Laatst bijgewerkt: woensdag 31 december 2014

De Yura Atama Dako is een vlieger bestaande uit een soort kruising tussen de Koma Dako en de Rokkaku Dako.

Lees meer...

Subcategorieën

  • Osaka Prefectuur

    De prefectuur Osaka is een Japanse prefectuur in de regio Kansai in Honshu. Osaka heeft een oppervlakte van 1897,72 km² en had op 1 maart 2008 een bevolking van ongeveer 8.827.485 inwoners. De hoofdstad is de stad Osaka.

  • Wakayama Prefectuur

    De prefectuur Wakayama is een Japanse prefectuur in de regio Kansai in Honshu. Wakayama heeft een oppervlakte van 4726,28 km² en een bevolking van ongeveer 1.017.731 inwoners (2008). De hoofdstad is Wakayama (stad).