Dutch Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Danish English Finnish French German Italian Japanese Korean Norwegian Portuguese Russian Spanish Swedish Thai Vietnamese
Gesponsorde links

De stof

Categorie: Vlieger bouwen op de ouderwetse manier Laatst bijgewerkt: dinsdag 15 augustus 2017

Over de stof voor vliegers gaan de gekste verhalen de ronde en het een is nog sterker dan het andere . Katoen en linnen zijn uitstekende materialen om te gebruiken.

Zijde is ook geschikt voor vliegers maar ze mogen niet te groot zijn omdat het anders niet sterk genoeg is. En het is tamelijk prijzig. Katoen is uitstekend en je kan het op verschillende manieren water afstotend maken en je hebt geweldig materiaal. Sommige soorten stof zijn bijna niet te naaien omdat ze te dun zijn. Een methode om de stof met een heel sterk suikerwater te doordrenken en dit op laten drogen . De stof strijken totdat het glad wordt. Vervolgens heb je een stijf soort stof wat goed te verwerken is. En als je vlieger klaar is gewoon uitwassen en je hebt de originele stof weer terug. Loop eens over de markt of bezoek een stoffen winkel en er gaat een wereld voor je open. Let wel op de stof mag niet rekken en moet van natuurlijke materialen gemaakt zijn.

 

Gesponsorde links


Gerelateerd


Gesponsorde linksGesponsorde links

Gesponsorde links