Dutch Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Danish English Finnish French German Italian Japanese Korean Norwegian Portuguese Russian Spanish Swedish Thai Vietnamese
Gesponsorde links

Verbindingen.

Categorie: Vlieger bouwen op de ouderwetse manier Laatst bijgewerkt: dinsdag 15 augustus 2017

Metalen voor verbindingen moeten dun sterk en als het kan roestvrij zijn. Heel simpel knip eens een blikje van bijvoorbeeld cola open en je hebt een sterk dun blik wat voor veel verbindingen sterk genoeg is. Een nadeel het roest als je de verf eraf haalt maar kan als je klaar bent goed geschilderd worden. Heel mooi blik krijg je van grote blikken voor bijvoorbeeld oplosmiddelen of blikken olijfolie.Dit materiaal is wat dikker maar is vertind en daarom beter te verwerken doordat het schoon is.

Aluminium zit in blikjes van bijvoorbeeld chocomel of als het wat dikker moet ga eens naar de sloop hier vind je ook koper plaat . Voor dit alles kan je ook naar de bouwmarkt en deze hebben van allerhande soorten in plaat. Koper plaat kan mooi gepolijst worden en als je het naderhand bewerkt met blanke lak ziet het er uit alsof het van goud is en het blijft dan ook zo. Over koper en goud gesproken dit zijn de enige metalen in de Wereld die een kleur hebben en de rest is allemaal grijs zilverachtig. Als je verbindingen van dun blik maakt en op sommige plaatsen bijvoorbeeld bij gaatjes is het niet sterk genoeg kan je er gewoon een revetje op solderen of lijmen . Je ziet een keur aan metalen gewoon op straat en je kunt hiermee je eigen creatie maken dus er tegen aan.

 

Gesponsorde links


Gerelateerd


Gesponsorde linksGesponsorde links

Gesponsorde links