Dutch Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Danish English Finnish French German Italian Japanese Korean Norwegian Portuguese Russian Spanish Swedish Thai Vietnamese
Gesponsorde links

Dyneema Vector

Categorie: Materialen voor het maken van een vlieger Laatst bijgewerkt: woensdag 18 juli 2018

De belangrijkste eigenschappen van vliegerlijnen is de minimale rek. Zeker voor het gebruik bij drie- en vierlijns powercontrol is het van cruciaal belang.

En die tijdens het gebruik niet rekken. De werking van een powercontrole system is gebaseerd op het creëren van kleine lengteverschillen tussen boven- en onderlijnen tijdens het kiten.  Die lengteverschillen wil je exact controleren door de controlbar op en neer te schuiven, zonder beïnvloed te worden door rekkende lijnen.

In samenwerking met de Research & Development afdeling van DSM is er een procedé ontwikkeld waarbij de lijnrek wordt geminimaliseerd.  De lijnen worden gevlochten met de hoogwaardige SK-75 vezel, na het vlechten voorzien van een gekleurde PU coating en vervolgens onder hoge temperatuur uitgerekt en gestabiliseerd.  Deze sets zijn bestand tegen zand en zeewater, ideaal voor gebruik onder zware omstandigheden zoals buggiën en kitesurfen.

 

Gesponsorde links


Gerelateerd


Gesponsorde linksGesponsorde links

Gesponsorde links