Vliegeren is een bezigheid die zich plotseling als een minirage kan ontpoppen en zich dan zo snel als een griepvirus met overwerk door een straat of wijk kan verspreiden. Vandaag nog staat het zoontje van de buren in zijn eentje glunderend te genieten van de winderige luchtdoop van zijn nieuw verworven vlieger, maar morgen hebben al zijn vriendjes, die het schouwspel met hunkerende blikken hebben gevolgd, hun respectieve vaders dusdanig onder geestelijke druk gezet, dat de vliegerepidemie een feit is en de massa productie op volle gang is geraakt.

Vliegers maken is geen kunst, maar om de maker te zijn van een echte hoogvlieger, een uitschieter die allerwegen bewondering kan afdwingen, daar komt nog wel iets meer voor kijken. Dat is een kwestie van improviseren met als basis een spectaculair en uitgekiend ontwerp. Dat eerste moet u een beetje in het bloed zitten, maar voor het laatste zorgen wij.

Subcategorieën

Ja, een vlieger maken is leuk! Wat is nou leuker dan buiten spelen? Vooral als de zon schijnt en er een stevige bries staat. Dat is het perfecte weer om lekker te gaan vliegeren met je zelf gemaakte vlieger.

Bekijk hier diverse voorbeelden om een vlieger te maken met 1 lijn.

Ja, een vlieger maken is leuk! Wat is nou leuker dan buiten spelen? Vooral als de zon schijnt en er een stevige bries staat. Dat is het perfecte weer om lekker te gaan vliegeren met je zelf gemaakte vlieger.

Bekijk hier diverse voorbeelden om een vlieger te maken met 2 lijnen.

Vliegeren is iets waar velen van ons warme herinneringen aan hebben. Maar ze kunnen behoorlijk duur zijn als je ze wilt kopen in een winkel. Waarom zou je niet zelf een vlieger maken? Vliegers maken gebruik van natuurkundige basiswetten en zijn vrij eenvoudig te maken. Het is een simpele, praktische techniek en jij en je kinderen zullen veel plezier hebben bij het maken ervan. Het vliegeren met een vlieger die je zelf gemaakt hebt zal zeker een lach op je gezicht toveren!