Top 5 Beginner matrasvliegers

Hits: 2194

Wat is de beste matrasvlieger of powerkite voor beginners? Om je een handje te helpen staat hier een top 5 matrasvliegers voor beginners.

Top 5 Matrassen voor beginners.

  1. HQ Symphony Beach III
  2. Peter Lynn Hype
  3. HQ Symphony Pro
  4. Peter Lynn UNIQ Play
  5. Cross Kites CX Air

 

1. HQ Symphony Beach III

De nieuwe Symphony Beach III vlieger van het bekende Duitse merk HQ Kites. HQ staat bekend vanwege hun grote aanbod powerkites, stuntvliegers en kindervliegers. Als je op zoek bent naar een toffe vlieger om mee te nemen naar het strand, dan is de Symphony Beach III een top pick kijkende naar prijs-kwaliteit verhouding.

 

2. Peter Lynn Hype

Op zoek naar absolute A-kwaliteit? Dan is de Peter Lynn Hype de juiste keuze. Vervaardigd van de beste materialen en super eenvoudig om te besturen. De Hype stelt je nooit teleur. De Hype is zowel geschikt voor jong als oud en is de beste keuze als je op zoek bent naar een vlieger die je klaarstoomt voor het serieuzere powerkiten. Een fantastische instap kite. De Peter Lynn Hype is beschikbaar in vijf maten en komt in vier verschillende kleurstellingen. Wil je het beste van het beste, dan is de Hype jouw nieuwe kite.

 

3. HQ Symphony Pro

Dit is het oudere broertje van de normale HQ Symphony Beach kite. De Symphony Pro heeft een groter oppervlak en snellere controls. Hiermee is de kite gericht op beginners die snelheid willen en op zoek zijn naar wat meer uitdaging. De Symphony Pro kan serieuze snelheid genereren en is de perfecte kite voor nieuwe vliegerpiloten die wat meer power willen.

 

4. Peter Lynn UNIQ Play

Peter Lynn staat bekend om hun innovatievekite designs, en met de nieuwe UNIQ serie hebben ze de allereerste single skin kite van de wereld ontworpen. Dit betekent dat de UNIQ is gemaakt van een enkel zeil en geen luchtkamers bevat zoals de andere vliegers in dit rijtje. Hierdoor kunnen de luchtkamers ook niet kapot gaan, omdat ze er simpelweg niet zijn! Dit maakt de UNIQ Play extra bestendig tegen een harde crash en vrijwel onverwoestbaar. De UNIQ Play is een geweldige matrasvlieger voor beginners met twee linkerhanden of die gewoon extra zuinig willen zijn met hun nieuwe kite.

 

5. Cross Kites CX Air

Ben je op zoek naar een matrasvlieger maar wil je ook een klein beetje op je portemonnee letten? Cross Kites maakt vliegers die de strijd aankunnen met de duurdere topmerken, maar die ook voor iedereen betaalbaar zijn. De nieuwe CX Air heeft zeer degelijke vliegeigenschappen en staat garant voor fun voor nieuwe vliegeraars. De beste keuze als je een leuke beginners vlieger zoekt maar niet te veel wilt uitgeven.