Prism E3 Graphite Stuntvlieger

Hits: 875

Men zegt dat er twee soorten piloten zijn; diegenen die met het freestyle virus besmet zijn, en diegenen die op het punt staan ermee besmet te raken.

De E3 is de meest complete vlieger die je naar het volgende level brengt. Maar zorg ervoor dat je voorbereid bent…. Het gaat snel!

De E3 is de langverwachte opvolger van onze geliefde E2 stuntvlieger. De E3 is een ultieme opvolger die de traditie voortzet om piloten het complete pakket te bieden om zichzelf te verbeteren op het gebied van freestyle stunts. De vorm van de vleugel is opnieuw ontworpen met een grotere aspect ratio om precisie en tracking te verbeteren en om hem up-to-date te maken voor de nieuwste yo-yo en roll-up manoeuvres. De verbeterde stabiliteit geeft hem alleen al bij het carven door de lucht een super gevoel, zelfs als je nog geen stunts kan. De E3 is compleet met yo-yo stoppers en een aanpasbaar 10 gram spine gewicht waardoor je de exacte balans kan instellen die het beste bij jouw vliegerstijl past. Zodra je vorderingen maakt kan je eenvoudig fine-tunen om de hem wat stoerder te maken. De klassieke look van de E3 is behouden gebleven terwijl de graphics zijn vernieuwd en de vliegereigenschappen zijn verbeterd. Compleet met de mooi gedetailleerde tas is de E3 een must-have voor bestaande E2 piloten en voor iedereen die de wereld van het freestyle vliegeren wil leren kennen.

De E3 is een vergevingsgezinde vlieger die gemakkelijk en gracieus stunts vanuit elke hoek doet. Hij heeft een met de hand gewikkeld carbon frame dat hem de response en de wind range geeft van een top-end wedstrijd vlieger. De wingtip battens en versterkte achterrand geven extra stabiliteit als hij gaat stallen. Met de verplaatsbare stand-offs kan je de prestaties van de E3 afstellen op de windkracht.

Bij de E3 ontvang je de DVD “freestyle Pilot” met de uitgebreide instructies voor het echte freestyle vliegeren. Dit is de meest complete handleiding met een stap voor stap leerprogramma. Hiermee leer je alles; van je eerste landing tot de meest geavanceerde stunts.

De E3 is klaar voor gebruik en wordt geleverd met alles wat je nodig hebt. Een voorgerekte 100% Spectra™ lijnenset met polycarbonate lijn winder en double-action Duo polsbanden en de Freestyle Pilot instructie DVD, alles verpakt in een prachtig geborduurde draagtas.

Eigenschappen van de Prism E3 Stunvliegers

 • Perfecte precisie en tracking.
 • Frisse nieuwe graphics. Nieuw vleugel profiel en geometrie om te excelleren bij yo-yo’s en de nieuwste stunts.
 • Te verwijderen en instelbaar spine gewicht om het zwaartepunt te veranderen, afhankelijk van je vliegerstijl en de windcondities.
 • Compleet pakket inclusief Spectra™ lijnenset en winder, polsbanden, Freestyle Pilot DVD, Yo-Yo stoppers, en spine gewicht
 • Heeft voor het grootste deel dezelfde frame onderdelen en fittings om reparaties te vereenvoudigen.

Gegevens

 • Doek: Icarex Polyester, Mylar gelamineerd
 • Frame: SkyShark P100, P200 Wrapped Carbon
 • Niveau: Gevorderd- Vergevorderd
 • Snelheid: Gemiddeld- Snel
 • Spanwijdte: 91" (231 cm)
 • Trekkracht: Gemiddeld
 • Vliegerlijnen: 85' x 150 lbs Spectra™ (26 m x 68 kg)
 • Windrange: 3 - 25 mph (5 - 40 kmh)

Freestyle Pilot Training Series