De Revolution

Hits: 1749

Welke Rev je ook koopt, voordeel is wel dat ze behoorlijk waardevast blijven. Als je dan toch een andere Rev wilt kopen raak je je vliegers snel weer kwijt voor een behoorlijk goede prijs.

Als je zorgt dat je je vlieger netjes schoon en onbeschadigd houdt kan je hem voor een prima prijs weer kwijt. Feit is dat er bijna nooit 2e hands Revs worden aangeboden via internet. Waarschijnlijk omdat iedereen zo veel plezier beleeft aan het vliegen met hun Revolution dat ze er niet aan denken hem te verkopen !!!

Van de meeste types revolution Kites is ook een vented versie verkrijgbaar. Deze vlieger heeft geventileerde panelen in het zeil. Hierdoor is de vlieger geschikt gemaakt om met meer wind te vliegen.

Vaak is de eerste Rev die je koopt een zgn. Standaard (Full-Sail). Een geheel dicht zeil zorgt ervoor dat je kan vliegen vanaf een kleine 1 Bft. Tot een dikke 4 Bft. Maar na een tijdje kom je er eigenlijk achter dat het wel erg prettig kan zijn als je ook beschikt over een (Mid) Vented versie waardoor je onder iedere omstandigheid de perfecte combinatie van zeil en frame kan

 

Meer artikelen