Signature Series

Hits: 1280

Deze Rev is gebaseerd op de originele Revolution 1,5 ontwerp, is de John Barresi Signature Series, de perfecte keuze voor de competitie en precisie piloot.

Na 17 jaar competitie vliegen en 9 nationale 4-lijns kampioenschappen heeft John een veelzijdigheid aan modificaties en ontwerpen samengesteld, zodat er van deze vlieger een hoog verwachtingspatroon mag zijn. Het zeil is in panelen opgedeeld, op grond van 2 achterliggende gedachten:

  1. De grijze panelen kunnen vervangen worden door gaas, voor de vented uitvoeringen, zodat de standaard en Vented uitvoeringen identiek zijn.
  2. Het standaard zeil rekt met de tijd, de grijze panelen vangen dit op, zodat er meer precisie ontstaat.

Om een goede competitie te kunnen vliegen, heeft de B series 2 frames. Een 2-wrap frame (sul) en een 3-wrap (ul) frame, dit geeft de mogelijkheid om van frame teverwisselen tijdens verandering van de wind. Je kunt ook de 2-wrap staanders in combinatie gebruiken met de 3-wrap leading edge.

De B-series handles zijn 13inch lang, en worden samen geleverd met een aangepast knopenladder die je aan de handles kunt bevestigen. Tevens wordt bij de B-series een weight kit (gewichtjes) bijgeleverd.

Meer artikelen