Vliegerlijnen voor Matrasvlieger

Hits: 2210

Om de matrasvliegers in de lucht te houden, zijn er natuurlijk vliegerlijnen nodig! Deze vliegerlijnen moeten dan ook van een goede kwaliteit zijn.

Dit is belangrijk als u wilt dat de vliegerlijnen lang mee gaan, en niet zomaar in de lucht kapot springen. Bij de vliegerlijnen in de een webshop / winkel waar ze vliegers verkopen zijn ook sets te koop, waar vliegerlijnen in zitten. Deze sets bevatten dan een grondpen, 4-lijns handgrepen en de vliegerlijnen zelf (met verschillende afmetingen).

De vliegerlijnen die apart verkocht worden, zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, 20m, 25m en 30m.

Elke maat heeft een eigen kleur, namelijk blauw, rood, groen, grijs en geel. Hierdoor is het mogelijk om te kijken welke lijnen bij elkaar horen.

Als je bezig bent met vliegeren, is het niet alleen mogelijk om de vliegerlijnen te zien; je kunt ze ook door de lucht horen snijden!

De vliegerlijnen worden geleverd met een plastic handgreep, om ze goed op te kunnen rollen. De meeste van de vliegerlijnen die verkocht worden, is van het merk Vector. De lijnen van Vector zijn altijd glad en dun, wat super is om mee te vliegeren.