Licentie en waarom?

Hits: 1266

Een licentie houdt in dat je aan toont aan anderen en je omgeving dat je geoefend bent met de buggy sport en de regels kent, zodat je deze sport veilig kunt beoefenen.

Dus dat je weet hoe je je aan regels moet houden en je ook bekend bent met voorrangs regels. En uiteraard dat je de vlieger en de buggie onder controle hebt. Natuurlijk kan men denken ja en .... op dit moment liggen veel buggie locaties onder vuur bij gemeentes juist door aan te tonen dat je lid bent van een club en dat je bekend met de regels geeft ons weer kracht naar de gemeente's om juist te beslissen om locaties open te houden daar jij als rijder geacht wordt de regels te kennen. Tevens kan je met een wedstrijd licentie ook mee doen aan wedstrijden zowel nationaal als internationaal. Ook zijn er diverse gebieden in het buitenland waar een licentie plicht geldt.

Waar behaal ik mijn licentie?

Een licentie krijgen is vrij makkelijk wat moet je dan doen? Je meldt je aan als lid bij de BCH. En Je zorgt ervoor dat je contributie betaald is. En je legt een examen af.

Lees hier voor meer informatie..........