Afsluitdijk, Makkum (vliegerspot)

Hits: 959

Locatie: Afsluitdijk, Makkum (vliegerspot)

Provincie: Friesland

Ingezonden door: Erik Boersma

Makkum heeft zich de afgelopen decennia sterk ontwikkeld als een belangrijk toeristisch centrum dankzij de aanleg van een grote jachthaven, appartementen, een wandelboulevard met gezellige terrasjes, restaurants en winkeltjes. en een groot villapark.
    
De meeste toeristische voorzieningen te vinden op de Holle Poarte, aan de Friese IJsselmeerkust. Uniek is ook het brede zandstrand van de Holle Poarte met kniediep water.

De Holle Poarte is een geliefde watersportplaats direct gelegen aan het IJsselmeer en de nabij gelegen Waddenzee. Het is een ideaal 
vakantiegebied aan de Friese IJsselmeer kust tussen Harlingen en Lemmer.    

Voor iedere watersporter is de Friese IJsselmeer kust een ideaal gebied. Aan de kilometerslange Friese IJsselmeer kust zijn ideale stranden om te surfen, te zonnen en te zwemmen. 

Het IJsselmeer en de Friese meren zijn uitermate geschikt om schitterende zeiltochten te maken. Maar een unieke kanotocht door de vele vaarten en sloten, in het seizoen dagelijks rondvaarten per praam, en een zeiltocht op het IJsselmeer  behoren tot de mogelijkheden.

Route: Het strand van Makkum is bereikbaar via camping "De Holle Poarte".

Het vliegerteam is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de hier boven verstrekte informatie

{tab Foto's}

Could not open a directory stream for /customers/8/f/6/vliegersport.info/httpd.www/images/vliegerspots_google_maps/makkum/

{tab Google maps}

{google_map}Makkum,De Holle Poarte|width:750|height:400|border:1|border_style:solid|border_color:#000000{/google_map}

{tab Vliegerspots in Friesland}

{tab Video}

{youtube}9VxErd5PsUM{/youtube}

{tab Gerelateerd}

{/tabs}


Gesponsorde links