Harderwijk, strand Horst (vliegerspots)

Hits: 1639

Locatie: Harderwijk, strand Horst

Provincie: Gelderland

Ingezonden door: Pauline Broekhuizer

Het Veluwemeer is een groot meer (lengte ca. 6 km) waar je praktisch overal kunt staan (m.u.v. de vaargeul). Vanaf strand Horst heb je direct toegang tot het grootste deel van het meer. Er ligt een smal strand, en meestal is het erg druk met windsurfers. Het is ideaal om te kite- en bodysurfen (bodydrag). Ook is het huren van materiaal mogelijk. Aansluitend ligt een stuk gras waar men prima kan vliegeren met matrassen etc.

Routebeschrijving: Strand Horst ligt aan de A28 bij Harderwijk, tussen Zwolle en Amersfoort (ca. 10 kilometer van Amersfoort).

De redactie is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de hier boven verstrekte informatie

{tab Foto's}

Could not open a directory stream for /customers/8/f/6/vliegersport.info/httpd.www/images/vliegerspots_google_maps/gelderland/harderwijk/

{tab Google maps}

{google_map}strand Horst |width:750|height:400|border:1|border_style:solid|border_color:#000000{/google_map}

{tab Vliegerspots in Gelderland}

{tab Video}

{youtube}kOv2uot8h08{/youtube}

{tab Gerelateerd}

 

{tab Aanmelden}

Weet jij een leuke vliegerspot en die wil jij delen met andere vliegerfanaten? Via dit formulier kan je dat aan ons doorgeven en wij plaatsen het op de site.

(het is niet mogelijk om via dit formulier direct met ons in contact te komen. voor vragen, suggesties of overige informatie klik dan hier)

{tab Feedback}

Heeft u aanvullende informatie over dit onderwerp die u wilt delen?
Aarzel niet en laat het ons weten. We horen het graag van u en streven er naar om de informatie die op de website te vinden is vollediger te maken voor onze gasten en leden.

{/tabs}